Audities Concert Recensie - 26-08-2014 09:47

imageAdel Tawil zal voor de meeste Nederlanders een onbekende naam zijn. Hij zat eerst bij het duo ‘Ich und Ich’ en later in boyband ‘The Boyz’. In 2013 bracht hij zijn eerste soloalbum genaamd ‘Lieder’ uit. Deze werd in zowel Duitsland als Oostenrijk en Zwitserland een hit. Op de Kindl-Bühne in het Berlijnse Wühlheide wil hij het op zaterdag 23 augustus 2014 laten zien dat hij het solo net zo goed kan.
Lees verder…


Audities Nieuwsberichten - 07-04-2011 22:06
Logo Capre Noctem

Capre Noctem

In 2012 brengt Theatergroep NoNonsense de musical Carpe Noctem -Pluk de nacht- (Ook bekend als ‘Dans der Vampieren’). Een grote cast neemt u met bloeddorstige liefde mee in de wereld der vampieren.
Een professor heeft zich voorgenomen de wereld te redden van alle vampieren. Daarom trekt hij met zijn assistent naar Oost-Europa, waar hij in een klein dorp terecht komt. Waarom heeft iedereen daar zoveel interesse in knoflook? En wat gebeurt er op het nabijgelegen slot van de graaf? Zal het kwaad overwonnen worden? Bekijk het zelf met deze productie vol zang, dans en humor, waarin Theatergroep NoNonsense uit Rijen de voorstelling zeker niet laat doodbloeden. Of wel? We zetten onze tanden erin!

Lees verder…