Film Nieuwsberichten Weblog - 26-11-2014 17:00
Something Like Summer

Something Like Summer

Na het succes van de film Judas Kiss en The Dark Place zijn J.T. Tepnapa en Carlos Pedraza alweer druk bezig met een nieuwe film. De ‘coming of age’ film Something Like Summer van de schrijver Jay Bell staat op klaar om gemaakt te worden. Het script is klaar, de producenten zijn er klaar voor en de cast wordt zoetjes aan ook bekend gemaakt. Toch zijn ze nog op zoek naar één zeer belangrijk ding! Lees verder…


Film - 24-06-2014 21:00
The Dark Place

The Dark Place

Na lange tijd van afwezigheid gaat Keegan Dark samen met zijn Vlaamse vriend Wil Roelen terug naar het huis van zijn moeder. Bij aankomst wordt hij welkom geheten door een vreemde man en zijn zoon. Zonder het te weten heeft Keegan een stiefvader en stiefbroer. Met Keegan’s hoofd vol flashbacks probeert zijn moeder er het allerbeste van te maken. Maar of dat hij dat allemaal kan accepteren?

Lees verder…


Film Film Recensie - 19-04-2013 14:14

DSC02502Het EYE gebouw, wat gevestigd staat achter het Amsterdamse centraal station, stond van 8 tot 17 april 2013 vol met zombies. Het Imagine Film Festival is op vrijdag 12 april in volle gang wanneer er een echte zombie uit de film Warm Bodies de zaal in loopt. Het is dan weliswaar geen echte zombie, maar niemand minder dan de hoofdrolspeler uit de film Warm Bodies, Nicholas Hoult.

Lees verder…


Film - 10-02-2013 22:00
BackKickstarter

The Dark Place / Something Like Summer

Het succesvolle Kickstarter project van de gay themed film ‘Judas Kiss’ smaakte voor de filmmakers alleen maar naar meer. Hierdoor besloten de makers J.T. Tepnapa en Carlos Pedraza dit jaar niet één maar twee films willen gaan produceren. De planning is om The Dark Place begin dit jaar te filmen, Something Like Summer wordt een na-zomers project. Om dit doel te kunnen realiseren hebben naast de filmmakers onder andere Sean Paul Lockhart en Belgisch acteur Timo Descamps jouw hulp enorm hard nodig!

Lees verder…