Nieuwsberichten Weblog - 31-03-2016 08:00

Tommy Popcorn TruiNiet te verwarren met Tommy K(etchup) of gewoon Popcorn. Bleghr.. Popcorn met ketchup smaak, kun jij het je voorstellen? Nee, Tommy Popcorn is een klein kledinglabel welke is ontstaan in 2012. Gemaakt door de twee beste vrienden Craig en Tom.

Craig en Tom zijn geboren entertainers. Het podium op West End (Londen) is Craig zeker niet vreemd. Tom danst met een van de grootste Britse dansgezelschappen de wereld rond.
Zoals je al ziet hebben Tom en Craig een groot oog voor de kunst. Daarnaast hebben ze ook een passie voor mode en beheersen ze een hoop creativiteit. In combinatie met (een klein beetje) vrije tijd is Tommy Popcorn al snel geboren!

Nu vraag je je vast wel af hoe ze aan hun naam gekomen zijn? Nou, dat is eigenlijk best simpel. Het was Tom zijn nickname toen hij nog een kind was. Ze vonden het allebei een geweldige naam en daarom was de keuze al snel gemaakt.

Het liefst wat Tom en Craig doen zijn jou een glimlach in de dag te geven. Wanneer ze dit lukt met hun t-shirts en andere merchandise, zijn zij ook meer dan gelukkig!

De kleding van Tommy Popcorn zit zeer comfortabel. Er staan veel verschillende leuke printjes op zoals bijvoorbeeld een mopshond (Pug). De trendy kleren zijn EXCLUSIEF te verkrijgen via TommyPopcorn.co.uk en via hun ASOS webwinkel op http://asos.mp/tommypopcorn.

Tommy Popcorn verzendt hun kleding niet alleen naar Groot-Brittanië, maar eveneens naar Nederland en de rest van de wereld. Én speciaal voor jou als trouwe lezer krijg je met de kortingscode JTPROMO10 maar liefst 10% korting! Check it out! Tommy Popcorn is eveneens te vinden op Twitter, Instagram en Snapchat.

 

Laat een reactie achter!