Nieuwsberichten - 26-12-2017 16:01

JeffreyTork.nlHet zal voor jou, als vaste bezoeker, geen grote verrassing zijn. Toch is het woord er nu uit: JeffreyTork.nl stopt!
Maar wees niet bang: Ik stop niet voor goed!

Op 1 januari 2011 was het eindelijk zo ver. Mijn eigen website gevuld met de leukste recensies, (reis)verslagen, nieuwtjes, verhalen, tips en tricks en (mega) agenda. Toch begon er in de afgelopen twee jaar steeds dikkere stoflaag op de site te zitten.

Het zal jou dan ook niet helemaal verbazen dat ik besluit de stekker er uit te trekken. Maar wees niet bang, de stekker gaat er niet voor goed uit! JeffreyTork.nl blijft namelijk wel bestaan. De website gaat namelijk ‘fuseren’ met mijn andere site JTPhotography.eu. Voortaan is deze pagina dus via twee links te bereiken!

Natuurlijk betekent dat niet meteen het eind van al het lees/schrijf pret. Het plan is namelijk om dat te blijven doen. Toch heeft fotografie de voorkeur gekregen boven al het typewerk.

Bij deze wil ik jou enorm bedanken voor alle bezoeken, reacties, en liefde (remember.. love never dies!).

Nu is het tijd om het doek te laten zakken. Hopelijk zien we elkaar weer op JTPhotography.eu óf gewoon op JeffreyTork.nl!

– Jeffrey

Laat een reactie achter!